Published On: 8. august 2022|Categories: Forsidebanner, Nyheder, Opslagstavlen|

Vi har her i august 2022 netop taget hul på en ny sæson med NADA-kurser. Vores retningslinjer vedrørende udførelse af NADA samt kursusafholdelse er gældende som tidligere. Læs mere her om nedenfor.

Hold derfor øje med de aktuelle regler og anbefalinger fra myndighederne.

Nedenstående er derfor beregnet til at altid at kunne udføre NADA på forsvarlig vis. Dette gælder både mht. at forebygge eventuel smittespredning af vira samt arbejde med trygge rammer for såvel modtager som giver af NADA.

Har du som kursusarrangør eller kursist spørgsmål til den konkrete afvikling af NADA-kurset, så kontakt os venligst via kontakt@nada-danmark.dk eller på tlf. 23264240.

NADA-Danmarks anbefalinger og retningslinjer kan læses her. Det er muligt at give NADA på forsvarlig vis. Dette gælder også, hvis NADA gives på klinikker, i grupper, NADA-caféer eller i mere private sammenhænge. Hvis NADA gives på en arbejdsplads, fastlægger ledelsen rammerne, som bør skrives ind i den eksisterende formålsbeskrivelse. 

Vi har en poster med retningslinjer for sikker NADA-udførelse, som kan hænge i NADA-rummet. Hent den her.

Læs også Olshan-Perlmutter og Carters artikel fra 2021 om NADA ved Covid-19 stress. 

 

NADA-kurser

NADA-Danmark har ændret den praktiske undervisning mht. at begrænse fysisk kontakt for at kunne opfylde anbefalinger og krav fra SST med hensyn til sikkerhed. Kursisterne lærer således en arbejdsform, som også i fremtiden vil sikre en høj standard i NADA-udøvelsen mht. sikkerhed og hygiejne. Vi anvender eksempelvis videoinstruktion, og kursisterne vil udelukkende have den samme makker under de praktiske øvelser. Såfremt der komme nye udmeldinger fra SST – f.eks. mht. anvendelse af værnemidler – vil dette atter blive indarbejdet i vores metode. 

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier