International NADA-konference var en kæmpe succes

Efter 16 år var vi igen værter for den internationale NADA-konference.

To dage i selskab med andre NADA-interesserede og spændende oplæg fra hele verden var en overstrømmende succes. Tilbagemeldingerne har været overstrømmende. Vi retter en stor tak til jer, samt til de mange oplægsholdere og frivillige, som gjorde denne særlige begivenhed mulig.

Den store sal i Roskilde Konferencecenter var fyldt. Her var deltagerne vidne til 21 spændende og inspirerende oplæg fra Danmark samt 18 fra bl.a. Norge, England, Tyskland, USA, Mexico, Filippinerne og Kenya. Emnerne var bl.a. stress, krise – og traumebehandling, afhængighed, psykiatri, forskning, skole og indlæring, palliativ pleje, kriminalforsorg, familiebehandling og socialt arbejde.

Vores moderatorer gjorde en fantastisk indsats. Timing, proffesionalisme, mod og humor. Sammen med de skarpe oplægsholdere var de fundamentet for konferencens succes. Se hvordan de kick startede psykiater Ken Carters gennemgang af hans seneste forskningsresultater.

Se programmet for konferencen her.

English version can be seen here.

 

Del meget gerne jeres erfaringer og oplevelser fra konferencen. Jeres tilbagemeldinger har været fantastiske, tusinde tak! Lad dem gerne komme andre til gode.

Referat, film, billeder mv. vil være at finde her på hjemmesiden i løbet af efteråret samt i vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du ikke allerede har gjort det.