Kurser rykkes pga. Covid-19

Som følge af den seneste udvikling med covid-19 er alle vores kursusdage i januar i Haderslev og i Kirke Hyllinge flyttet til februar. Dette gælder også de 4. dage, som var planlagt samme steder i januar. Se kursusoversigten her. Alle deltagere har fået besked. Den ekstra brush-up dag (4. dag), som var planlagt til d. 28 januar i Krike Hyllinge, er flyttet til d. 26 februar.

Alt efter hvilke udmeldinger regeringen kommer med i den kommende tid, kan det komme på tale at flytte flere kurser. Vi skriver naturligvis ud til kursusdeltagerne, men hold alligevel venligst øje med kursusoversigten, som løbende vil blive opdateret.

Vi gør vores bedste for at finde løsninger, så de logistiske udfordringer covid-19 medfører, er til så lidt gene som muligt. Tak for jeres opbakning.