Published On: 30. januar 2014|Categories: Behandling, Faglige, Opslagstavlen, Skole og undervisning, Sundhedsvæsen|

SoSu-klubben under FOA i Århus står bag banebrydende indsats. De startede for to år siden med at tilbyde NADA-kursus til medlemmerne. I 2014 vil der alene i Århus være 234 medlemmer, som kan bruge NADA. Nu følger Ålborg, Odense, Roskilde, Silkeborg og måske Esbjerg efter. I Århus har dette ind til videre medført initiativer med NADA-caféer og målrettet behandling af eksamensangst. Klubben har et team, som hjælper de studerende med to eller tre NADA-behandlinger de sidste to uger før eksamen. Tilbagemeldingerne er særdeles positive. Denne indsats vil blive beskrevet i septemberudgaven af Guidepoints, som netop er udkommet. FOA-bladet havde i juni 2013 en artikel om klubbens hjælp med eksamensangst.  Læs artiklen

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier