De officielle og af NADA-USA godkendte diplomgivende NADA-kurser fås kun gennem NADA-Danmark.

Se de diplomgivende NADA-kurser.

Vi kommer gerne ud og afholder kurser lokalt, hvilket kan betale sig for Jer. Kontakt venligst Jette på kontakt@nada-danmark.dk

NADA-bevis efterspørges i stigende grad ved ansættelser og job-portaler under forudsætning af, at der er tale om et godkendte diplomgivende NADA-kursus.

Persondatapolitik

I NADA-Danmark passer vi godt på alle data i henhold til EU-lovgivningen á 25 maj 2018. Vi opbevarer udelukkende ikke følsomme persondata, når interesserede kontakter os i forbindelse med bookning af kursus, supervision eller undervisning. Her er i de fleste tilfælde tale om navn samt e-mail. Disse oplysninger slettes, når de ikke længere har relevans for den konkrete henvendelse og senest efter 36 måneder.

I denne bjælke finder du alt om de diplomgivende NADA-kurser samt relaterede kurser:

  • Diplomgivende kurser (tid, sted, indhold samt anden information)
  • Supplerende kursus (ad-hoc-kurser, sove-nervemedicin, abstinensbehandling m.m.)
  • NADA-faglig vejledning

IMG_4922

Diplomgivende NADA-kurser 

Kurserne retter sig primær til behandlere, som kan bruge NADA-metoden som et vigtigt supplement i deres daglige arbejde. Vi bidrager også med information, supervision og vejledning til behandlingsinstitutioner eller privatpersoner.

Vores mål er at udbrede viden om NADA-metoden som et godt supplerende redskab ikke kun i misbrugs og psykiatrisk behandling men også ved eksempelvis personlig udvikling, psykoterapi, krisehjælp og ændring af livsstil. Akupunktur fungerer særdeles godt sammen med terapi og kan anvendes sideløbende med anden behandling herunder medicin.

Ud over kurser og undervisning tilbydes direkte supervision på akupunkturbehandling samt vejledning omkring aftrapning af bl.a. sove og nervemedicin.

Følgende kurser tilbydes:

1. Diplomgivende kursus i NADA-metoden (NADA-kurset/ADS).

2. Ad-hoc kurser alt efter behov (kan bestilles).

3. NADA i forbindelse med sove og nervemedicin (kan bestilles).

4. NADA-faglig vejledning.

Nærmere beskrivelse findes under bjælkerne “NADA-kurser”, “Supplerende kurser” og NADA-faglig vejledning.

NADA-kurset er diplomgivende og godkendt i USA. Diplomet kan anvendes over hele verden, hvor NADA-metoden benyttes.