Nåle

Følgende typer af akupunkturnåle anbefales til NADA:

Vi anbefaler at bruge 7/0,20 mm., da de er stabile og meget lette at anvende. De sidder bedre fast i punktet end nåle på 13/0,20 mm, som også vil kunne benyttes . Det orange plastikskaft gør nålene lette at finde, hvis de tabes. Dette er vigtigt for sikkerheden i metoden. Nålene må aldrig genanvendes.

Plastikhåndtaget gør nålen let at arbejde med. Farven gør nålen meget let at finde og øger sikkerheden, hvis en borger taber den.

Plastikhåndtaget giver et godt greb. Farven gør nålen meget let at finde og øger sikkerheden, hvis den tabes på gulvet.

Vi var med til at designe disse nåle i Sharpline-serien. NADA-nålene er lidt skarpere slebet end traditionelle kinesiske nåle, hvilket også gør den lettere at anvende. Der er kun silikone på selve nålespidsen.

NADA-nålene fås i pakker á 5-stk eller pakket enkeltvis. De forhandles kun hos Wendy og Co.

NADA-nålene 0,7/0,20 mm.

NADA-nålene 0,7/0,20 mm.

De fem punkter, tilhørende elemener og enkelte nøgleord om hvert punkt.

De fem punkter med enkelte nøgleord om hvert punkt.

 

OBS. ASP og perma-nåle benyttes ikke til NADA-behandling. 

Brug i stedet ørekugler, som supplement til standard-nålene, hvis det er nødvendigt.

 

Øre-kugler

Magnetiske kugler 100 gauss (bemærk at 100 gauss er identisk med 800 gauss)

Der hersker lidt forvirring om de magnetiske ørekuglers styrke.
Kernen af en 100 gauss kugle består af en magnet med en styrke på ca. 800 gauss. Overfladen af kuglen er dog 100 gauss, som er den behandlende styrke af magneten. Der findes både 100 og 800 gauss i handlen. Men det er vigtigt at fastslå, at de alle har en behandlende styrke på 100 gauss.
Al litteratur om øremagnet-kugler vedrørende NADA drejer sig om 100 gauss. Denne kugle er mild i styrke og tåles også af små børn. Man skal dog stadig være opmærksom på, at tryksår i sjældne tilfælde kan forekomme.

OBS. Der findes mange forskellige kugler med forskellig virkning og formål. Vi anbefaler, at der kun anvendes guldkugler på 100/800 gauss som supplement ved NADA.

100 gauss magnetiske ørerkugler er standard. Kuglerne er identiske med den såkaldte 800 gauss magnetisk kugle. Forklaringen er, at kernen i kuglen er 800 gauss mens overfladen og den faktiske styrke er 100 gauss. Dette gælder for alle kugler på markedet.

100 gauss magnetiske ørerkugler er standard. Kuglerne er identiske med den såkaldte 800 gauss magnetisk kugle. Forklaringen er, at kernen i kuglen er 800 gauss mens overfladen og den faktiske styrke er 100 gauss. Dette gælder for alle kugler på markedet.

 

Supplerende urte-te til NADA-modellen

NADA-te er standard som supplement til NADA. NADA-teen er Yin-styrkende og beroligende. Kan bruges under eller mellem NADA-behandlinger. Teen er udviklet til at supplere NADA-metoden. En meget populær te, som anvendes af de fleste behandlingssteder. For at opnå den bedste terapeutiske virkning skal doseringen på 3 gr. pr. kop med trækketid på minimum 10 minutter overholdes.

NADA-te fås kun hos Wendy og Co.