Published On: 9. februar 2014|Categories: Behandling, Faglige, Mental sundhed, Opslagstavlen, Socialt arbejde|

“NADA for alle” er godt i gang i Silkeborg. Omkring 20 NADA-behandlere er gået sammen om et tilbud til borgerne, hvor man tilbyder NADA i gruppe for kr. 25 pr. gang.

Mandag den 16. februar åbner NADA Silkeborg dørerne i Estrupsgade 4, st. (indgang gennem porten i Skolegade). Her vil man mandag og torsdag fra kl. 16.00-18.00 kunne komme ind fra gaden og få behandling. NADA-Silkeborg har haft stiftende generalforsamling og har desuden lavet en hjemmeside, hvor der kan læses mere om initiativgruppen, behandlerne m.m. Det er tanken, at alle skal kunne modtage NADA. Tilbuddet er for alle. Tidspunktet er valgt så det er muligt at komme forbi efter arbejde eller skole. Læs mere på http://nadasilkeborg.dk/

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier