Published On: 28. april 2014|Categories: Dokumentation, Faglige, Nyheder, Opslagstavlen|

I 2011 udførte psykiater Kenneth Carter (ses her til højre sammen med Michael Smith) m. fl. et kontrolleret studie på NADA´s effekt på syv symptomer, som ofte spiller en stor rolle hos dobbeltdiagnose klienter. Forsøget er publiceret i Medical Acupuncture Journal. Forsøget viser, at klienter som får NADA klare sig 33-42% bedre end kontrolgruppen, som ikke modtager NADA. Der måles i forsøget på stortrang, angst, depression, koncentrationsevne, smerter, energiniveau og vrede. Læs mere her

 

Carter, Kenneth et al. NADA_Acupuncture_Prospective_Trial_In_Patients_With_Substance_Use_Disorders_And_Seven Common_Health_Symotoms. Medical Acupuncture, vol. 23, n. 3, 16. Sept. 2011.

 

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier