Published On: 9. september 2017|Categories: Behandling, Faglige, Mental sundhed, Opslagstavlen, Socialt arbejde|

” There are more that unite us, than divide us”

NADA bruges i Nordirland til at nedbryde skel og fordomme. Cathy Fischer er NADA-træner i Nordirland. Hun har netop afsluttet fire dages gruppesessioner med samtaler, NADA og kropsterapi sammen med en ungdomsorganisation, som laver socialt arbejde.

St. Peter’s Immaculata Youth Centre Belfast laver socialt og terapeutisk arbejde med unge I Nordirland. I august havde foreningen samlet 39 unge i alderen fra 15-17 år i fire dage for at arbejde med afhængighed, kønsidentitet, stress, selvskadende adfærd og vredeshåndtering. De unge kom fra både katolske og protestantiske familier. Formålet var at skabe bånd på tværs af sociale og religiøse skel, komme fordomme til livs og hjælpe den nye generation af unge med de massive problemer, som ses i det splittede samfund. NADA var med til at skabe tryghed og kontakt de to grupper imellem.

 

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier