Published On: 3. september 2018|Categories: Nyheder|

Konferencen var en meget stor succes. Tilbagemeldingerne er meget overstrømmende. Og tusinde tak for det!. Billeder, film samt referat vil følge på NADA-Danmarks hjemmeside i den kommende tid. Ryan Bemis var en af mange, som leverede et stærkt bidrag. Læs mere hans projekter i the Border Project og i Juarez i Mexico, som det er muligt at støtte.

Rita Nilsen har gennem mange år været primus moter bag mange behandlingstilbud i Norge. Hun startede oprindeligt Retretten i Oslo, udviklede siden ANTA-metoden, har arbejdet med behandling i kriminalforsorgen og meget mere. Fra 1. september vil Rita udelukkende koncentrere sig om at udbrede NADA i Norge. Følg med hos NADA-Norge og tilmeld dig også deres facebook, som også har mange nyheder og informationer.

Dr. Sylvia Köhn-Pandey er en af initiativtagerne til et TCM socialt forum, med en bred vifte af initiativer med akupunktur og NADA alle med en mellemfolkelig og social vinkel. Besøg deres hjemmeside (anbefales). Du kan møde Dr. Sylvia Köln-Pandey til den internationale NADA-konference i Roskilde d. 6-7 september 2018.

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier