Published On: 6. december 2019|Categories: Afhængighed og medicin, Faglige, Film/litteratur, Opslagstavlen, Stress|

DARE er et af de vigtigste og mest spændende NADA-projekter. DARE startede for 20 år siden i junglen i Myanmar på grænsen til Thailand, da Pam Rogers fra Cananda så det store behov for hjælp til især Karen stammen, som var truet som følge af krig og forfølgelse fra militærregimets side. Også narko og alkohol bruges som våben mod etniske grupper. “You can not control a free mind” er et af DAREs slogans. Pam og hendes medarbejdere har gennem 20 år arbejdet i landsbyerne med et stoffrit program, hvor NADA er en af hjørnestenene. DARE forsøger at hjælpe lokale grupper ud af afhængighed og genskabe de etniske gruppers stolthed og kultur. Vi støttede DARE med 1000 US dollars sidste år og har netop gjort det igen. DARE overlever kun pga. donationer. Nedenfor er et link til et video-klip, som beskriver den virkelighed dette NADA-projekt er en del af. Det er også muligt at støtte DARE her. Men se under alle omstændigheder filmen og del gerne dette på de sociale medier. Se filmen her.

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier