Den 8 marts er kvindernes internationale kampdag. NADA bliver verden over i udsatte områder anvendt i den daglige kamp for mental sundhed, basale sociale rettigheder og hjælp til mennesker på flugt. Det er først og fremmest kvinderne, som er garanter for denne humanitære indsats. De forsøger at genrejse basale levevilkår og de lokale befolkningers stolthed i områder med naturkatastrofer, krig, overgreb og fattigdom. NADA er et enkelt og billigt værktøj, som kan udbredes til alle. NADA-Danmark og Wendy og Co har i årevis støttet adskillige af disse projekter.

Læs og se mere om kvinders arbejde med NADA i Mexico og bliv inspireret. Barefoot Acupuncture Movement har i mange år arbejdet på grænsen mellem Mexico og USA. Her har kirkernes indsats gjort det muligt at nå mange mennesker.

 

 

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier