Published On: 7. april 2023|Categories: Dokumentation, Nyheder, Skole og undervisning, Socialt arbejde|

SOSU Østjylland her netop afsluttet et projekt med NADA i Århus.

NADA blev givet over 10 uger. Her fokuserede man bl.a. på ro og fordybelse, søvn, fysisk uro og stress samt rygning. Sammenlignet med kontrolgruppe sås en positiv effekt på bl.a. fysisk uro, stress og rygetrang. Eleverne i NADA-gruppen var generelt i bedre humør samt mere rolige og afslappede. Efter forløbet med NADA var eleverne mere friske og veludhvilede end eleverne i kontrolgruppen.

Lærerne oplevede endvidere, at NADA har haft en positiv effekt ro og trivsel i klasselokalet. Eleverne i NADA-gruppen udviste bl.a. bedre koncentrationsevne. NADA beskrives som et godt element i forhold til at øge elevers trivsel og mentale helbred under uddannelsen.

Læs projektet her.

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier