Published On: 24. juli 2023|Categories: Vores blog|

September byder på to interessante konferencer, som er værd at notere sig.

NADA fejrer 30 års jubilæum i Tyskland. I den anledning afholdes en konference i Hamborg fra d. 15-16 september, med deltagelse af mange gamle kendinge i NADA-sammenhæng. Læs mere her.

I København afholdes d. 8-10 september d. 11. Internationale Symposium i Auriculoterapi. Dette er ikke en NADA-konference, men fokus vil ved dette Symposium bl.a. være rettet imod psykotraumatologi og det polyvagale nervesystem, som er en vigtig del af NADA og undervisningsmaterialet på NADA-kurset. Deltagerne her vil her kunne møde en række kendte internationale oplægsholdere og forskere som f.eks. prof. S. W. Porges, som introducerede teorier om det polyvagale system tilbage i 1990´erne.

Personer med NADA-diplom kan få Early Bird rabat. Læs mere her.

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier