Published On: 13. august 2023|Categories: Dokumentation, Forsidebanner, Skole og undervisning|

NADA-metoden af Lars Wiinblad

6. reviderede udgave, 2023. 408 s.

Den nye udgave af “NADA-metoden” er meget mere end en opdateret og revideret version af bogen fra 2018. Denne 6. udgave er skrevet helt om, så bogen fremstår som en helhed. Omkring 200 sider er kommet til, men bogen har samme struktur som udgaven fra 2018. Alle kapitler rummer nyt materiale. Desuden er stikordsregistret og ordforklaringer udbygget.

Bogen “NADA-metoden” er basismateriale på de godkendte NADA-kurser i Danmark. Den erstatter vores hidtil anvendte undervisningsmateriale. Tidligere kursister kan købe den gennem NADA-Danmark. Pris kr. 150,00 (ex. moms og porto). Bestilling, skriv til: tilmelding@nada-danmark.dk

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier