NADA er fundamentet

Suppleringskurser kan skræddersyes til den enkelte afdeling alt efter behov (ad-hoc). I langt de fleste tilfælde vil NADA-faglig vejledning være tilstrækkeligt til at det fulde udbytte af NADA-metoden.

Forskellige typer af suppleringskurser til NADA kan afholdes på institutioner eller afdelinger, hvor den behandlingsansvarlige ledelse finder, at fordybelse, supplerende værktøjer eller strategier er vigtige i det daglige arbejde. Kurserne kan have forskellige temaer alt efter interesse og behov. Det kan f.eks. være NADA i arbejdet med sove- og nervemedicin, afrusning, nedbringelse af tvang, terapi eller psykiatrisk behandling. Det er en forudsætning, at kursisterne er rutinerede og sikre i at anvende NADA-metoden. Desuden skal den behandlingsansvarlige ledelse mene, at det er nødvendigt at supplere NADA med supplerende strategier i det akutte arbejde. NADA skal være fast implementeret i det daglige arbejde med tovholder. I er velkomne til at ønske emner og vinkler.

Et suppleringskursus kan indeholde nye teknikker og enkelte ekstra punkter, men behøver ikke at gøre det. Det er vores ønske at arbejde med fordybelse i NADA-metoden mht. at øge fagligheden omkring NADA.

Kontakt os for en nærmere drøftelse, hvis I overvejer et supplerende kursus via kontakt@nada-danmark.dk

NADA anvendes bl.a. til eksamensangst af klubben i FOA Århus.

 

Nada-faglig vejledning

Faglig vejledning på NADA-metoden tilbydes til timepris overalt i landet. Timerne kan bestilles som et ad-hoc kursus med fokus på emner efter ønske og behov. Læs mere under bjælken “Faglig vejledning”.