Handelsbetingelser

1. Handelsbetingelser
Disse handelsbetingelser indeholder praktisk information vedrørende kurser udbudt af NADA-Danmark, herunder information omkring tilmelding, framelding, ændringer og betaling af kursusafgift.

1.1 Tilmelding
Tilmelding til kurser foregår via hjemmesiden nada-danmark.dk.

Ved bestilling modtager du en faktura og ordrebekræftelse på tilmelding på den mailadresse, du har angivet i forbindelse med bestilling.

1.2 Priser
Alle priser på kurser udbudt af NADA-Danmark er angivet i danske kroner og er ex moms, da der ikke er moms på vores kurser.

1.3 Framelding af kurset
Hvis du framelder dig kurset senest 14 dage før kursusafholdelsen, vil kursusafgiften ikke blive trukket.

Hvis du framelder dig på selve kursusdagen eller udebliver fra kurset, vil der ikke ske nogen refusion af kursusafgiften.

Hvis du vil framelde et kursus, kan det ske online under det aktuelle kursus – eller du kan sende en mail til kontakt@nada-danmark.dk med oplysning om dit navn, hvilket kursus der er tale om og kursets starttidspunkt.

1.4 Ændringer
NADA-Danmark forbeholder sig enhver ret til at ændre såvel tid og sted for afholdelse af kurser.

Ved ændring af tid og sted for kursets afholdelse tilbyder NADA-Danmark refusion af det fulde kursusbeløb, såfremt du ikke har mulighed for at deltage i kurset grundet ændringerne.

NADA-Danmark forbeholder sig endvidere ret til uanset årsag, herunder eksempelvis i tilfælde af at deltagerantallet bliver færre end forudsat, at aflyse eller udskyde et kursus.

Ved aflysning af kurset fra NADA-Danmark side refunderes den fulde kursusafgift, men vi dækker ikke andre omkostninger, som aflysningen kan medføre, eksempelvis i form af transportudgift og lignende.

2. Betalingsbetingelser

dan-xs

 

2.1 Betaling for kurser
Du kan betale med betalingskortene Visa/Dankort, Visa og såfremt du er offentlig ansat, elektronisk med EAN nummer. Som privat vil du derefter modtage en faktura pr. e-mail med faktura vedhæftet i pdf-format, som samtidig udgør din kvittering for betaling og for din plads på kurset. Beløbet vil blive trukket på din konto senest i forbindelse med afholdelse af kurset.

2.2 Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.