NADA er en enkel metode
Published On: 24. maj 2014|Categories: Dokumentation, Faglige, Opslagstavlen, Skole og undervisning|

Godkendte og kompetencegivende NADA kurser fås i Danmark kun her hos os!

Se kurserne her.

NADA Danmark er de eneste, der må udbyde godkendte og kompetencegivende NADA kurser og NADA certificering i Danmark. Vi ser desværre, at nogle fejlagtigt tror, at de på andre øreakupunkturkurser kan tage et NADA-kursus. Vores kurser er kompetencegivende og opfylder retningslinjerne fra NADA-USA. Det er dette, som arbejdsgivere efterspørger mange steder i landet.

Alle underviserne hos NADA-Danmark er godkendte til at undervise i NADA og superviseres af Lars Wiinblad, som er ansvarlig for NADA i Danmark. Et NADA kursus er ofte efterspurgt ved jobansøgning. Et NADA kursus er kun kompetencegivende, når underviseren er godkendt af NADA Danmark, da NADA kurset følger de rammer, som foreningen NADA har lagt for undervisning, kvalitet, etik og behandling. NADA er et effektivt supplement til anden behandling. Og herudover en “non for profit treatment” organisation.

NADA Danmark har afholdt godkendte og kompetencegivende NADA kurser siden 2000, hvor Lars Wiinblad blev certificeret af Dr. Michael Smith til at varetage NADA kurser i Danmark. Siden da har vi undervist og certificeret adskillige personer overalt i Danmark. I dag er vi en gruppe af personer, som er godkendte til at undervise og supervisere i NADA metoden. Og læs om underviserne under bjælken  “Hvem er vi” i toppen af denne side.

NADA kurser afholdes jævnligt flere steder i landet (både Sjælland og Jylland). Her kan alle deltage uanset baggrund. Man skal ikke være sundhedsfaglig person for at udføre NADA behandling. Såvel professionelle som brugere og pårørende kan deltage i NADA kurserne.  Se bjælken “Diplomgivende kurser” i toppen af denne side. Det vil normalt være Mette og Lars Wiinblad, der står for disse kurser.

Vi afholder også NADA kurser lokalt på institutioner som eksempelvis sygehuse, behandlings institutioner, væresteder m.m. Disse opgaver varetages normalt af vores øvrige undervisere. Prisen her vil være undervisningshonorar pr. dag og ikke pr. kursist. Vi ønsker, at mange personaler skal kunne uddannes til glæde for beboere og brugere. Kontakt os gerne for nærmere information. Det samme gælder, hvis I ønsker supervision på jeres NADA arbejde.

Læs nærmere om underviserne.

Seneste nyt

Arkiv

Kategorier