Februar 2021

Nyt Guidepoints med artikel om NADA på dansk hospice. Læs om Hospice Sydfyn her.

Januar 2021

Ken Carter er ny præsident for NADA. Her fortæller han i en membership cafe – zoom-møde – om sine tanker og visioner. Ken Carter arbejder fortiden for NADA til veteraner.

NADA vinder indpas i behandlingen af veteraner med PTSD. Se et videoklip fra Virginia her.

December 2020

Acupuncturists Without Borders (AWB) fylder 15 år. NADA har været et naturligt værktøj for dem i verdens brændpunkter. Se jubilæumsfilmen om AWB.

Artikel om NADA i forbindelse med pandemien i Philippinerne Janet Predes. Læs den her.

November 2020

D. 10. november var det 50 år siden, at aktivister fra Black Panthers og The Young Lords besatte Lincoln Hospital i South Bronx, NYC. Borgerrettighedsgrupperne ønskede adgang til stoffri behandling på borgerens præmisser. The Peoples Program. Det var denne begivenhed som startede en bevægelse væk fra metadon og skabte fundamentet for NADA, og akupunktur i det hele taget, til udsatte grupper i USA. Læs en førstehåndsberetning her.

Oktober 2020

I Ålborg anvendes NADA på neonatalafdelingen til nybagte forældre med symptomer på stress. Læs sygeplejerskernes beskrivelse af afdelingens tilbud her.

September 2020

Mia Donovans film “Dope is Death” skulle som bekendt have været vist ved CHP.DOX, men Covid-19 satte en stopper for det. Her kan du læse om baggrunden for filmen, som beskriver hvordan akupunktur blev et våben mod fattigdom i udsatte områder i bl.a. New York. Læs mere.

August 2020

Det er nu muligt igen at give NADA på sikker vis. Læs mere om vores anbefalinger i NADA-cafeer, institutioner samt på NADA-kurserne.

Juni 2020

Ny podcast om NADA i det pædagogiske arbejde i socialpædagogens portal. Lyt her. 

Maj 2020

Det er nu muligt atter at tilbyde NADA, når visse forholdsregler overholdes. Læs mere her.

April 2020

Artikel om god effekt af NADA og akupunktur til ambulante cancerpatienter i kemoterapibehandling af Overlæge Magdalena Schienle – Stuttgart. Læs den her.

Marts 2020

Interessant film fra British Counsil of Acupuncture. Den omhandler akupunktur generelt, men en del af filmen beskriver også NADA ved PTSD efter Grenfell katastrofen samt hedeturer efter cancerbehandling. PTSD vil være temaet for den kommende NADA-konference i London 10 oktober 2020. Rachel Pecham og Beverly de Valois, som deltog på vores konference i september 2018 er med i filmen. Se den på her.

Februar 2020

Ny film om NADA vises på CPH:DOX d. 24 marts, og vi deltager sammen med den canadiske instruktør Mia Donovan. Læs mere.

Januar 2020

Rigtig godt nytår!

Vi starter året med en beretning fra et plejecenter i Brøndby, som gennem nogle år har anvendt NADA tilbeboerne. Plejecentret har haft en lille artikel om deres arbejde i kommunens blad Vandposten. Se den her.

December 2019

Between a Rock and a Hard Place

DARE er et af de vigtigste og mest spændende NADA-projekter. DARE startede for 20 år siden i junglen i Myanmar på grænsen til Thailand, da Pam Rogers fra Cananda så det store behov for hjælp til især Karen stammen, som var truet som følge af krig og forfølgelse fra militærregimets side. Også narko og alkohol bruges som våben mod etniske grupper. “You can not control a free mind” er et af DAREs slogans. Pam og hendes medarbejdere har gennem 20 år arbejdet i landsbyerne med et stoffrit program, hvor NADA er en af hjørnestenene. DARE forsøger at hjælpe lokale grupper ud af afhængighed og genskabe de etniske gruppers stolthed og kultur. Vi støttede DARE med 1000 US dollars sidste år og har netop gjort det igen. DARE overlever kun pga. donationer. Nedenfor er et link til et video-klip, som beskriver den virkelighed dette NADA-projekt er en del af. Det er også muligt at støtte DARE her. Men se under alle omstændigheder filmen og del gerne dette på de sociale medier. Se filmen her.

November 2019

Fremskudt trivsel i Region Syd anvender NADA

Fremskudt trivsel  er et beredskab, som skal understøtte og inkludere unge med særlige udfordringer, så de kan gennemføre deres ungdomsuddannelse. Læs om de unges erfaringer med NADA i denne proces i blogindlæg og videoer her.

Besøg også projektets hjemmeside for mere information.

Oktober 2019

Sundhedspersonale og stress. Nyt studie fra Olshan-Perlmutter, Carter og Marx med kuglebehandling viser god effekt mht at forebygge udbrændthed, stress og angst hos sundhedspersonale. Forsøgspersonerne oplevede desuden større tålmodighed og ro. Læs det her.

September 2019

NADA-konference i Leipzig, Tyskland. NADA-Danmark er inviteret til at lave oplæg. Se programmet og læs mere.

Se NADA-Danmarks oplæg her.

Video om NADA og traumer blandt indianere. Tankevækkende lille video af Dolores Jimerson, som arbejder med NADA hos de oprindelige folk i det nordlige USA og Canada. Se den her.https://www.youtube.com/watch?v=EL3LSMa4IOQ

August 2019

Bedste video 2019. NADA-programmer er lige nu i gang i Nicaragua og Puerto Rico. Flere programmer er på vej i mellemamerika og sydamerika. Her er en video fra regionen. Den vandt prisen for bedste video ved NADA-conferencen i Texas 2019. Vi vil løbende lægge flere små videoer ud. Se den her.

Maj 2019

NADA-Danmark støtter NADA-India og deres arbejde i bl.a. Mumbays slumområder. 1000 USD blev sendt fra vores internationale konference. Det samme gjorde vi til The DARE Project i Myanmar. Vi vil bringe mere om Suneel og NADA-Indias arbejde i den kommende tid. Læs Suneel seneste blog. Ny blog om alkohol og NADA-Indias arbejde. 

April 2019

NADA anvendes af borgere med cerebral parese som hjælp mod uro, søvnproblemer og træthed. Se om talen i CP-Magasinet 2 2019. Slå op på side 21.

Marts 2019

D. 22-23 marts er der  NADA-konference i Texas, USA. Læs mere her.

Februar 2019

Ny oversigtsartikel fra Claudia Voyles og Libby Stuyt, som opsumerer en række af de vigtigste nye studier mht NADA. Meget velegnet for alle, der har interesse for især ny dokumentation og forskning. Se den her.

Januar 2019

NADA og psykiatri. Interessant nyt studie fra 2019 af Landgreen et al. Læs det her.

December 2018

Der har været efterspørgsel på psykiater Ken Carters og Ph. D. Beverley De Valois oplæg fra konferencen i september i Roskilde. De kan nu hentes her. Carter beskriver hans seneste undersøgelse omkring dobbeltdiagnose og bl.a.  livskvalitet, angst, depression og abstinenser. Patienter, som modtager NADA, scorer klart bedst på livskvalitet og evnen til at være på arbejdsmarkedet set over seks måneder. Beverly De Valois har undersøgt NADAs rolle som komplementær strategi ved bryst- og prostatacancer.

Pyskiater Libby Styuts oplæg omkring borderline og afhængighed ses allerede på denne hjemmesides opslagstavle på forsiden. Læs Carter. Læs De Valois.

November 2018

Vejledning vedrørende NADA. Her er den.

Mange institutioner har efterlyst en vejledning for NADA til brug for tilsyn samt kvalitetssikring. Vi har lavet en lige til at bruge. Den skal blot undeskrives af ledelse og tovholder, forside med institutionens oplysninger tilføjes samt eventueller specielle procedurer tilføjet i bilagene. Hent vejledningen her.

Oktoberber 2018

Ny NADA-cafe i Roskilde

NADA-cafe i Byens Hus, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde. Skiftende lokale – se opslag i Byens Hus. NADA og te hver torsdag kl 18.00 (sidste behandling gives 19.40). Pris kr. 25,00.

Spred gerne denne gode nyhed.

September 2018

Den Internationale NADA-konference i Roskilde er netop slut. Konferencen var en meget stor succes. Tilbagemeldingerne er meget overstrømmende. Og tusinde tak for det!. Billeder, film samt referat vil følge på NADA-Danmarks hjemmeside i den kommende tid. Ryan Bemis var en af mange, som leverede et stærkt bidrag. Læs mere hans projekter i the Border Project og i Juarez i Mexico, som det er muligt at støtte.

Rita Nilsen har gennem mange år været primus moter bag mange behandlingstilbud i Norge. Hun startede oprindeligt Retretten i Oslo, udviklede siden ANTA-metoden, har arbejdet med behandling i kriminalforsorgen og meget mere. Fra 1. september vil Rita udelukkende koncentrere sig om at udbrede NADA i Norge. Følg med hos NADA-Norge og tilmeld dig også deres facebook, som også har mange nyheder og informationer.

Dr. Sylvia Köhn-Pandey er en af initiativtagerne til et TCM socialt forum, med en bred vifte af initiativer med akupunktur og NADA alle med en mellemfolkelig og social vinkel. Besøg deres hjemmeside (anbefales). Du kan møde Dr. Sylvia Köln-Pandey til den internationale NADA-konference i Roskilde d. 6-7 september 2018.

August 2018

OBS! Deadline for tilmelding til den internationale NADA-konference i Roskilde er d. 17. august.

Dokumentation og studier vedrørende NADA på  overskuelig vis findes i kap. 20 i den seneste udgave fra januar 2018 af bogen NADA-metoden. Kapitlet kan hentes her.

Juni 2018

Vi har opgraderet vores sociale netværk “find en NADA-udøver”, hvor certificerede NADA-kollegaer tilbyder NADA med den rette spirit så økonomi ikke er en hindring. Alle har godkendt kontaktoplysningerne, priser samt formål med netværket. Vi ønsker at promovere og udbrede netværket. Hjælp os gerne med det enten ved at sprede viden om det eller selv være aktiv. Se mere her.

Maj 2018

Lov om persondata (GDPR)

NADA-Danmark har implementeret loven om persondata á 25 maj 2018. Vi opbevarer udelukkende ikke følsomme persondata fra folk der henvender sig og kun så længe de har relevans for henvendelsen. Dog maksimalt i seks måneder. Læs mere.

April 2018

Harm Reduction

NADA-Danmark har netop været på besøg i flere Harm Reduction programmer i New York. New York Harm Reduction Educators er et særlig interessant program. NYHRE arbejder på gadeplan i Harlem og South Bronx. Juan Cortez startede med at give NADA i NYHRE, efter han for 12 år siden blev trappet ud af metadon. I dag er han en af flere drivkrafter i programmet. Se filmen om NYHRE. Mette giver Juan NADA på klinikken i Harlem. Vi håber at se Juan på konferencen i Roskilde til september.

Global Health Foundation står for et enestående akupunktur og holistisk sundhedsprogram i Guatemala. NADA er blot en del af dette banebrydende arbejde, hvor Dan Wonderlick og hans medarbejdere har hjulpet mere end 26.000 mennesker med en holistisk tilgang. Se deres video. 

Marts 2018

Memorial Service for Michael Smith

Den 24 marts blev Michael Smith mindet ved en memorial service i New York med deltagere fra store dele af verden herunder NADA-Danmark. Mikes to døtre stod for det bevægende arrangement, hvor flere af de nærmeste medarbejdere fra Lincoln Recovery Center fortalte om deres forhold til Mike. Se Ritas smukke beskrivelse på NADA Norges facebookside https://www.facebook.com/search/top/?q=nada%20norge

Ny NADA-cafe på vej i Roskilde i Byens Hus på Stændertorvet ved Domkirken. Frivillige søges til projektet, som starter til august. Kontakt Charlotte Nielsen Tlf. 40 48 72 33. Mail: charl.nielsen64@gmail.com

Mayon. Mere end 3000 NADA-behandlinger er givet til ofrene for de voldsomme vulkanudbrud på Mayon. Læs mere.

Janet Paredes grundlægger af NADA-Philippines var en af hovedtalerne på ASEANs konference for Complementary Medicine. Janet Paredes taler også på den internationale NADA-konference i Roskilde d. 6-7 september. Læs artiklen i Deutche Zeitschrift für Akupunktur her.

Februar 2018

Ny NADA-café på vej i Sønderborg. Frivillige søges. Næste informationsmøde er 21 februar. Se mere på http://www.nadasønderborg.dk/

Michael Smith Memorial Service afholdes d. 24 marts i New York. Der forventes gæster fra hele verden. NADA-Danmark deltager i alle arrangementerne. Alle kan tilmelde sig eller spontant dukke op. Se mere på hjemmesiden NADA-USA.

Januar 2018

Michael Smith dødede som bekendt i sit hjem efter længere tids sygdom d. 24 december 2017. Vi mistede her en stor humanist, tænker, skribent og ikke mindst aktivist. Vi bringer her en af de artikler, som Michael Smith selv fandt var en af hans vigtigste. Læs eller genlæs “Spirituality and the Serenity Prayer”.

Vi vil i det kommende år bringe flere af Michael Smiths artikler her på siden.

December 2017

Ny boligsocialt arbejde i Køge viser, at NADA øger trivsel blandt beboerne. Læs artiklen her.

Sundhedsstyrelsen vil anbefale altid at prøve ikke-medikamentel behandling inden afhængighedsskabende medicin udskrives. Sundhedsstyrelsen har udsendt en høring, hvor man opdaterer og skærpet retningslinjerne for udskrivelse af afhængighedsskabende medicin. Læs her.

November 2017

OBS! International NADA konference 6.-7. september 2018 i Roskilde.

Del denne nyhed på de sociale medier og tilmeld dig allerede nu. Læs mere.

Ny NADA cafe i Haderslev under Cafe Parasollen. Åben hver tirsdag kl. 16-17. Se mere under “Find en behandler”.

Oktober 2017

Ny NADA-cafe i Holbæk. Holder åbent hv. ma og to fra kl. 16.30-18.30. Gratis adgang. (www.nadacafeholbaek.simplesite.com)

Situationen i Filippinerne forværres. Såvel politiske grupper som formodede stofbrugere angribes af politi og militær. Læs artiklen fra BusinessWorld om NADA i behandling af afhængighed i et land i undtagelsestilstand her.

September 2017

Nyt vigtigt kontrolleret studium fra psykiater Kenneth Carter, Michelle Olshan-Perlmutter m. fl., som viser gode resultater for NADA´s effekt på livskvalitet, angst, depression og abstinenser også ved tre og seks måneders follow-up. Læs studiet her.

Den internationale NADA-konference bliver afholdt i Roskilde 6-7 September 2018. Tilmelding vil være mulig fra vores hjemmeside i løbet af kort tid. Hold øje med forsiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet eller kontakt Lars Wiinblad via LinkenIn.

August 2017

Ny artikel af den Østrigske læge og akupunktør Tom Ots om NADA, afhængighed, psyke og dokumentation. Læs den her.

Juli 2017

NADA i South Bronx. Spændende video. Et must. Se den her.

NADA til ofre for skovbrand. Se den personlige beretning her.

40.000 akupunkturnåle er netop sendt til Filippinerne. Behovet er større end nogensinde.

Juni 2017

Vigtig ny oversigtsartikel om NADA af Libby Stuyt og Claudia Voyles. Læs her.

Libby Stuyt taler om forsøget på denne video.

Nyt studium med NADA punkterne på rotter viser, at punkterne reducerer abstinenser og tolerance. Læs mere.

Maj 2017

Program for d. 28 NADA-konference, 4-6 maj, Delaware, USA. NADA-Danmark deltager med to oplæg. Se programmet her.

Spædbørn og abstinenser

Nyt randomiseret og kontrolleret studie fra Østrig om behandling af abstinente spædbørn. Læs mere.

NADA-Danmark er inviteret til at holde oplæg ved NADA-konferencen 4-6 maj 2017 i Delaware. En stor gruppe af NADA kollegaer fra det meste af verden vil være repræsenteret. Mange af disse er allerede booket til vores konference i Roskilde 6-7 september 2018.

Dette gælder bl.a. Janet Paredes. Vi lægger derfor et link til et ældre nyhedsbrev om NADA-Filippinerne og deres konference i februar 2016. Læs eller genlæs beskrivelsen af hvad vi oplevede som den ultimative manifestation af NADA-Spirit.

April 2017

Den internationale NADA konference bliver afholdt i Danmark 6-7 september 2018 i Roskilde kongrescenter. Nærmere information herunder mulighed for tilmelding kommer her på hjemmesiden inden sommerferien. Sæt kryds i kalenderen og spred gerne denne nyhed.

Tysk NADA tekstmanual er nu tilgængelig via NADA Tyskland. Meget anbefalelsesværdig samling af artikler og dokumentation. Nogle af os skal nok arbejde lidt med det tyske. Men her er noget at hente. Læs mere…

Marts 2017

NADA caféer skyder op mange steder i landet. Her tilbydes borgere NADA på sociale vilkår så alle kan være med. Læs om SIND´s nye NADA cafe i Ålborg.

Nye caféer er på vej i Roskilde og Holbæk (se nedenfor). Se også under “Find en behandler” i øverste bjælke på denne hjemmeside. Spred meget gerne viden om NADA caféerne på de sociale medier. Vores vision er, at alle skal kunne modtage NADA over hele landet uanset økonomi.

Februar 2017

Ny NADA cafe i Holbæk søger frivillige

Ny NADA cafe for asylansøgere på sprogskolen samt i almennyttigt boligbyggeri er planlagt til at starte i marts 2017. Vi søger frivillige NADA behandlere. Læs mere.

En klassiker

Lindevangen var blandt de første socialpsykiatriske bosteder, der implementerede NADA og reducerede forbruget af sove- og nervemedicin markant. Her er en ældre artikel om deres arbejder, som fortjener ikke at blive glemt. Læs artiklen fra FOA Bladet.

Januar 2017

Fængselsbetjente bruger NADA i Køge Arrest.

Artikel i Fængselsfunktionæren om brugen af NADA i Køge Arrest. Læs “Fængselsbetjente skaber ro og velvære med nåle”.

Nåle til NADA projekt i Filippinerne.

NADA Danmark har netop sendt 100.000 akupunkturnåle til NADA Filippinerne. Viceborgmester støtter NADA programmer for at hjælpe de mange ofre for krigen mod narko, som har krævet flere tusinde dræbte siden starten i august 2016. Mange tusinde afhængige har overgivet sig til myndighederne i håb om at få hjælp til afvænning. Læs mere.

December 2016

Behandling af afhængighed og traumer i Myanmars jungle.

DARE Project har i 17 år afhjulpet stofafhængige i junglen mellem Myanmar og Thailand. Området er et af de steder, hvor der produceres mest metamfetamin og opium i verden. DARE Project anvender udelukkende NADA-metoden i abstinensbehandlingen. Deres resultater er interessante. 62% bliver stoffrie også på lang sigt. Læs deres seneste rapport.

November 2016

NADA Great Britain. En række kapaciteter af de gamle og kendte NADA-instruktører i England (John Tindall, Rachel Peckham, Ewan Urguhart, Gill Croft, Nic Constable m. fl.) har lavet en ny hjemmeside www.nadagbacupuncture.co.uk.

Oktober 2016

Grønt lys fra Sundhedsstyrelsen“. Under denne overskrift citeres chefkonsulent Kit Broholm på netdoktor. Læs artiklen.

Ny artikel om NADA og alkohol. Læs artiklen fra Netdoktor her.

Film og artikel om Floyd Herdrich, som behandler klienter afhængige af opioider.  Kan ses her.

September 2016

Ny tysk film om NADA med engelske undertekster. Anbefales. Kan ses her.

NADA aktivist Laura Cooley har et nyt socialt projekt “ørekugler for fred”. Læs mere.

NADA og C. Huntington. Tangkær har i adskillige år haft en speciel boenhed for borgere med C. Huntington. Læs om deres erfaringer med NADA her fra medlemsbladet fra LHS (Landsforeningen Huntingtons Sygdom).

August 2016

Konference i Tyskland.

I september afholder NADA Tyskland en stort opsat konference over to dage med fokus på NADA og traumebehandling, angst og stress. Alle kan deltage (kan anbefales!). Læs mere her.

“NADA er balsam for sjælen”. Læs den nye artikel fra FOA.dk her.

Lyst og tid til at være med i et NADA-projekt i København?

Trampolinhuset på Nørrebro  http://www.trampolinehouse.dk/ tilbyder NADA til bl. a. indvandrere hver tirsdag. Kunne du tænke dig at være en del af dette tilbud, som er frivilligt arbejde, så kontakt Susanne Henrichsen på susanne.behandling@gmail.com

Juli 2016

Community Acupuncture in Juarez. Læs om NADA-behandling i en af verdens mest udsatte byer. Juarez har i flere år toppet listen over byer med flest drab som følge af narkokriminalitet og menneskehandel. Ryan Bemis er hovedperson bag gratis NADA-behandling til de mange traumatiserede familier, som tilbydes i byens kirker. Læs hans beretning.

NADA kan hjælpe misbrugscenter.

En undersøgelse fra Skt. Hans Hospital afd. M er nu tilgængelig på Forskning.dk. Læs den her.

Juni 2016

Borderline og afhængighed; NADA-metoden gør en forskel.

Evidence Basis for NADA: the Research.

Vigtigt studie af psykiater Libby Styut om NADA-metoden som komplementær strategi ved borderline patienter under indlæggelse. Læs powerpoint præsentationen, som Libby Styut brugte under konferencen i New Mexico 5-7 Maj 2016.

Maj 2016

A-te kan bruges til at kontrollere drikketrang.

Teen er nu tilgængelig hos Wendy og Co. Forskning understøtter erfaringerne med, at denne te kan bruges forebyggende ved drikketrang samt som led i behandling af alkoholafhængighed. Læs mere.

NADA konference 5-7/5 2016 i New Mexico

Konferencen løber over tre dage med stort opsat program. Blandt konferencens emner kan nævnes

NADA blandt oprindelige folk (indianere m. fl.), NADA til soldater og veteraner, NADA i retssystemet, NADA i sundhedsvæsnet, NADA i PTSD og traumebehandling, NADA historisk set, evidens og forskning samt NADA i frivilligt arbejde og community settings.

NADA-Danmark har et indlæg d. 6 maj om NADA og sove- og nervemedicin.

Det fulde program kan læses her.

April 2016

Referat fra Filippinernes 5 konference i Guidepoints af Lars Wiinblad. Læs her.

Vigtig ny film om NADA

Patrick Murphy-Racey har instrueret en dokumentarfilm om NADA med udgangspunkt i “restorative Justice”. Filmen er bygget op omkring interviews med behandlere fra USA, Tyskland, Nord Irland og Norge. Filmen giver et godt indblik i tankegangen bag NADA. Alle kan have glæde af filmen, men målgruppen er primært behandlere, læger, politikere og andre beslutningstagere. Varighed 22 min.  Se filmen her. Anbefales!

Marts 2016

NADA India fremlagde et imponerende mentorprogram på den 5. Filippinske Nationale Konference (se februar nedenfor). Se mere herom på de mange videoer, som NADA India har lavet.

Eller læs artikler her.

NADA Philippines er netop blevet nomineret til den meget prestigefulde “Heroes of Health”, som Sundhedsministeriet uddeler. Personer eller foreninger, som har ydet noget helt ekstraordinært for at fremme sundhed, kan nomineres. Dr. Roque, som er parlamentsmedlem, har indstillet NADA Philippines til titlen.

Februar 2016

Den 5. Nationale NADA konference sluttede d. 28 februar og var en stor succes. Der var deltagere fra andre lande også herunder Danmark. Læs rapporten her.

Januar 2016

Filippinerne afholder deres 5. nationale NADA-konference 27-28 februar. NADA-Danmark er inviteret til at holde oplæg. Læs det imponerende referat fra deres 4. konference her.

December 2015

Acupuncturists Without Borders hædrer grundlæggeren af NADA Michael Smith for hans indsats gennem mere end 40 år. Læs omtalen i Guidepoints.

November 2015

I samarbejde med Wendy og Co er 700.000 NADA-nåle netop afsendt til NADA-Philippinerne til deres krise og traume behandling i forbindelse med tyfoner og borgerkrig.

September 2015

Ryan Bemis laver et stort stykke NADA-arbejde i grænselandet mellem USA og Mexico, hvor mange mennesker mister livet og familier lider under narkobanders hærgen. NADA-metoden bruges bl.a. i kirkerne som traumebehandling. Læs mere.

August 2015

Nyt studie af Beverly De Valois om NADA og livskvalitet hos patienter med prostata cancer. Læs her.

Videoer fra den seneste NADA-konference i maj 2015 i Oslo kan ses via denne hjemmeside. Se forsiden under “Konferencen i Oslo var en stor succes”.

En oversigt kan også ses her.

Juli 2015

Wendy og Co har sendt 60.000 NADA-nåle til Nepal og NADA-Danmark 40.000 nåle, som hjælp til traume og stressbehandling. Behandlingerne udføres af “Akupunktører uden Grænser” (AWB), som også behandler munke i klostrene i Kathmandu.

11393388_899054666818784_2325785111768813026_o

Juni 2015

Tunesien er et nyt land blandt brugere af NADA-modellen. ALOUI MD MONCEF repræsenterede Tunesien på konferencen i mai i Oslo. Foreningen har iværksat flere behandlingsprogrammer til misbrug og har både en facebookprofil og hjemmeside. Facebook: https://www.facebook.com/pages/nada-tunisie/362479687199851?fref=ts Website: www.nadatn.com

NADA-foreningen blev oprettet efter Tyske trænere v. bl.a. Peter Lehmann havde besøgt Tunesien.

NADA Tunesia ved NADA konferencen i Oslo 2015

NADA Tunesia ved NADA konferencen i Oslo 2015

Maj 2015

Programmet for NADA-konferencen i Oslo er offentliggjort. Læs her.

Se hele konferencen streamet live:

Dag 1: http://presenter.qbrick.com/?pguid=1f2125d8-782e-4ff9-b313-a4ea286f890e
Dag 2: http://presenter.qbrick.com/?pguid=f4afd006-dfbd-4611-840e-30ce826cac88

Lars Wiinblad fra NADA-Danmark talte om sove og nervemedicin og SSRI. Indlægget kan ses her.

April 2015

NADA behandling til krigsflygtninge.

Siden 2002 har DARE Network på grænsen mellem Myanmar og Thailand været et af de særdeles interessante programmer. Mange tusinde flygtninge fra især krig er blevet hjulpet her med NADA. Læs mere.

Film om NADA på socialpsykiatrisk bodsted.

Det socialpsykiatriske botilbud Lindevang i Hensingør har anvendt NADA siden 1998. Se filmen om deres arbejde, som også har været vist i TV.

Marts 2015

Ny artikel af Ruth Ackerman (Ph. D.) om ørefrø til børn med ADHD. Læs her og besøg også Ruth Ackerman´s hjemmeside.

Februar 2015

Nyt NADA-projekt er startet i Silkeborg. Omkring 20 NADA-behandlere er gået sammen om et “NADA for alle” projekt. Der tilbydes NADA i gruppe to gange om ugen fra kl. 16-18 til fast pris af kr. 25. Læs mere på NADA-Silkeborgs hjemmeside.

“NADA-behandling Danmark” er en ny åben facebookgruppe, som ønsker at formidle NADA-behandling på sociale non-profit vilkår. Alle kan bruge gruppen. Læs mere på facebook under NADA BEHANDLING DANMARK.

“NADA for alle” er nu en realitet. Alle NADA-certificerede kan deltage i netværket, hvor NADA tilbydes borgerne på sociale vilkår så økonomi ikke er en hindring for hjælp. Se forsiden af denne hjemmeside samt under bjælken “Netværk og behandling – Find en behandler”.

 Januar 2015

En nytårs hilsen er netop sendt ud til de NADA-udøvere, som vi har adresse på. Vi opfordrer bl.a. til, at man tilmelder sig vores nyhedsbrev, som vil udkomme i 2015. Man kan også tilmelde sig behandlerlisten med NADA-udøvere, der tilbyder NADA på sociale vilkår, så alle kan modtage hjælp trods begrænset økonomisk formåen. Læs nyhedsbrevet.

November 2014

Ny artikel i OCD-nyt om NADA. Læs artiklen her.

Oktober 2014

NADA-USA har revideret og ændret deres hjemmeside. Her er meget at hente for NADA-interesserede. Læs mere på www.acudetox.com

September 2014

Det nye nummer af Guidepoints er udkommet. Hovedartiklen beskriver FOA klubberne i Århus og Ålborg og deres indsats med at anvende NADA bl.a. til eksamensangst. Læs Guidepoints her.

Ny facebookgruppe med information om NADA i Struer. https://www.facebook.com/groups/1483891228531671/.

August 2014

Gratis NADA til hjemløse og socialt udsatte i Århus.

Projekt under Fundamentet starter gratis NADA fra d. 10 August 2014.

Se   http://fundamentet.org/

Fra 1. juni 2014 har NADA-Danmarks hjemmeside skiftet udseende.

Vi vil i fremtiden bringe nyheder både på denne side og på forsiden. De øvrige bjælker vil også blive revideret med jævne mellemrum. Det er planen i fremtiden at tilføje filmklip, flere billeder m.m. og gøre vores side meget mere aktiv. Så kik indenfor, når du er på nettet alligevel.

Nada Danmark har skiftet udseende. Vi forlader vores gamle og trofaste udseende gennem mange år.

Nada Danmark har skiftet udseende. Vi forlader vores gamle og trofaste udseende gennem mange år.

Følg NADA-Norge´s facebook-gruppe

Norge har længe haft en velfungerende facebook-gruppe, hvor Rita m.fl. holder medlemmerne orienteret. Besøg NADA-Norge.

Mangler du en kollega at træne NADA med? Vil du have kontakt til andre udøvere?

Ny netværksside er kommet på Facebook. Siden har ikke noget direkte med NADA-Danmark at gøre, men er oprettet af udøvere af NADA. Tanken er, at det skal være lettere at finde kollegaer, personer at øve med, udveksle erfaringer med osv. Sådan gør du: Gå ind på siden og klik “synes godt om” og du er på. Siden er anonym. Linket er: https://www.facebook.com/Nadanetverk